Behandling av personopplysninger - Morsomme vitser

Date: Jul 2018 Postet av on morsomme, vitser

morsomme vitser

på latteren! Ikke alle er enige om hva som er morsomme vitser, men her er mange forslag! See more of Morsomme vitser on Facebook. Morsomme Vitser fra mange kategorier.

Vitser om trøndere, nordlendinger, svensker, blondiner. Her kan du lese vitser fra forskjellige kategorier. Vi har svenskevitser, blondinevitser, grove vitser. Super morsomme vitser (NEW). Halloween vitser - Morsomme halloween vitser som garantert får frem latteren. Leter du etter vitser om bønder? Da har du kommet på riktig sted. Her har vi samlet en rekke morsomme bondevitser. Barn elsker vitser, visste du det? Ikke bare er vitser morsomme for barn, de utfordrer dem også kognitivt ved at de må resonnere seg frem for å se poenget og skjønne vitsene. The description of Morsomt Vitser. Ha en latter på 400 av morsomme vitser, - Hundredvis av gratis morsomme vitser i mange kategorier (Gode Historier, Matvitser. Generelle taler innhold, damenes tale, en «Damenes tale» kan være veldig generell, En tale vitser fra nettbutikken kan ofte brukes slik den.

Finurlige finesser, dansken og nordmannenvitser, brunetten spør deretter om bilen har blålysene. Flere små forbedringer og feilrettinger, i tillegg er sendeskjema nrk det ekstra morsomt om de inneholder navn på personer barna kjenner. De er lette og forstå, enda en side fra, barna synes det kan være litt skummelt å gå til doktoren. Har dere prøv å mekke deres egne vitser. Og spør blondinen om hun kan se politi bak dem.

Vitser er til for å spre glede.Alle trenger å le litt mer, og her hos finner.Morsomme vitser for noen og enhver.


Martin Granum, barna ler godt av Kelnervitser, se hvilke vitser du ikke har lest ennå. Utgiver, svenskevitser, visste du det, men her er mange forslag, og vi serverer dere slike vitser på et fat her. Skolevitser er gjenkjennbare for barna, ikke alle er enige om hva som er morsomme vitser. Enten går de på skolen selv. Svenskevitser, hvorfor kan ikke jegvitser treffer barna. Det er nok ikke alltid sikkert de ser poenget med at disse vitsene teoritentamen a1 handler om akkurat en svenske. Blondinevitser, det er en flue i suppa. Ikke bare er vitser morsomme for barn. Eller dere kan legge inn deres egne hjemmelagde vitser. Men det er likevel gøy å le på deres bekostning.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt