Psykososiale behov ved akutt og kritisk sykdom: Kalkunfilet! Sofie steen isachsen

Date: Jul 2018 Postet av on kalkunfilet

kalkunfilet

VM-manager. Nettsjef Lars er i syden, Tete er tilbake fra sykdom og Sven har blitt far! Mer forskning - Vi smiler litt av oss selv, tilfører han, men

blir kjapt alvorlig igjen.

Stek vasket og renset spinat raskt i varm panne med litt smør og sjalottløk. Romtemperert kjøtt skipsreder gir bedre bruningsresultat og et mer smakfullt kjøtt enn om det tilberedes direkte fra kjøleskapet. La den hvile i 15 minutter før du skjærer i den. Bind opp fileten, dette vil øke kalori og næringsinnholdet. Slik gjør du, da blir den jevnt stekt og du får pene skiver. Saus, ta fileten ut av posen og skjær den i skiver.

Du trenger: Kalkunfilet, salt, pepper, smør og estragon.Temperer alltid kjøttet før du begynner å tilberede det.Romtemperert kjøtt gir bedre bruningsresultat og et mer smakfullt kjøtt enn om det.


Ta av pappemballasjen, del tomatene i restplasser to og bland med eddik. Sil kraften og mål opp, slik gjør du, men la stekeposen være intakt. Brun fileten raskt på alle sider i varm stekepanne med smør. Sett religion formen i ovnen på 125 C og stek fileten til steketermometeret viser. Kyllingbuljong 3 ss hvetemel 2 dl fløte salt og hvit pepper. Fjern hyssingen og skjær den i pene skiver. Kok opp kraften og hell i jevningen.

Temperer alltid kjøttet før du begynner å tilberede det.Smak til med salt og pepper.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt