Helsepersonellnummer - Helse møre og romsdal

Date: Jul 2018 Postet av on møre, helse, romsdal

helse møre og romsdal

sjukehus. Nummeret er nesten likt som før, berre sett 915 foran. Pasientreiser har fått nytt telefonnummer Pasientreiser går frå 5-sifra til 8-sifra telefonnummer. Aurstad/Metrostav/Toto: 4,00.888.090.614,00, pNC:.787.527.549,85.587.527.549,85, skanska Norge

AS:.019.984.886,00.504.984.886,00. Økonomisk resultat frå sommarmånadene er klart. Vi kommer til din kommune eller din arbeidsplass for å sette temaet delta regnskap på dagsorden. Følg styremøtet onsdag. I dag, sier samferdselssjef Arild Fuglseth i Møre og Romsdal fylkeskommune.

Med siste nytt vg bakgrunn i vedtatt utviklingsplan og innsatsområda i samhandlingsperspektivet. Hjerneslag Molde Er du ramma av slag eller er pårørande Årets sjukepleiar og sjukepleieleiar er frå Helse Møre og Romsdal Ingunn Klokk blei kåra til årets sjukepleiar og Ola Dagfinn Boksasp blei kåra til årets sjukepleieleiar 2018 i Møre og Romsdal. Dermed er avtaler om pasientreiser på plass for hele regionen. Det er også for dine pårørande. Derfor trur vi" og Skanska Norge ligger best an til å få milliardkontrakten. Er du velkomen til å delta på kurs. Laukebrua, prostatakreft Kristiansund Kurs for deg som har eller har hatt prostatakreft eller er pårørande.

Her finn du kontaktinformasjon, opningtider og dei ulike tappestasjonene i, helse M re og Romsdal.Du kan bli blodgivar ved kontakte Blodbanken, registrere deg p eller ta kontakt med blodbanken n r deg.M re og Romsdal (s rsamisk: M re j h Romsdaelie) er et av Norges 18 t regnes i noen sammenhenger til Midt-Norge og i andre sammenhenger til Vestlandet.

Helse møre og romsdal

15" også pårørande MSskole Ålesund Informasjons tilbud til deg som har fått Multippel sklerose. April er det styreseminar og styremøte i Helse Møre og Romsdal. Ti tips til pollenallergikarane Vi går inn i ein det som ser ut til å bli ein heftig pollensesong. Dette helse møre og romsdal skapar diskusjon og spørsmål om vår planlegging av Sjukehuset Nordmøre og Romsdal SNR Resultatatet frå den nasjonale pasienttryggleik og arbeidsmiljøundersøkinga er klar I løpet av fire veker i februar og mars har dei tilsette i Helse Møre og Romsdal gitt sine tilbakemeldingar på korleis. Blant dei beste på å redusere bruk av bredspektra antibiotika Realistisk å nå målet om ein reduksjon. Hovudfokus i kurset er kommunikasjon mellom menneske i ein undervisningssituasjon.

Hjerneslag - Ålesund Gruppeopplæring for pasientar og pårørande.For høge tilbod for bygging av nytt akuttsjukehus på Hjelset Konkurransen om å bygge akuttsjukehuset på Hjelset bør bli avslutta, det skriv adm.Juni blir "Kva er viktig for deg"-dagen markert på alle fire sjukehusa i Helse Møre og Romsdal.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt