Fastboende i antarktis, Hva skjer i lillehammer

Date: Jul 2018 Postet av on hva, skjer, lillehammer

hva skjer i lillehammer

Gratis arrangement for hele familien. . 15.00 kast mindrt Camilla fra Småbruket Vårnes/lågen lokalmat viser hva man kan lage av lammekjøttrester. PÅ festivalscenen fredag. Festivalkokk Frode Myklevik og

matverner Bodil Norjorde viser hvor enkelt det kan gjøres. Møtopp og bli med å dra inn nota og plukk årets fangst. Sted: Lortvarpet (v/Fåberg speiderhus). Camilla fra Småbruket Vårnes/lågen lokalmat og Terje i Oppland- bonde og småbrukarlag gir deg inspirasjon og tips om oppdeling, oppbevaring og utnyttelse av hele lammet. Demonstrasjon AV lefsebaking Randi Skålsveen lærer bort kunsten å lage lefse MØT bygdekvinnelaget som demonstrerer og informerer. 11,13,15 Bli med å lær hvordan du lager hjemmelagde kjøtt- og spekepølser. 11.00 -15.00, matkurs FOR barn, barna lager sin egen mat og spiser sam men etterpå. . Lær å lage rammerull, lammefrikadeller og Vårnes kebab.

Vandring 2, her kan du blant annet gå opp på Galdhøpiggen 2469 meter over havet og hjelpestønad Glittertind 2464 meter over havet og liker du deg på over 2000 meter. TA mine egne epler OG press deilig eplejuice Felleskjøpet stiller med eplepresse og har salgsstand. Eget bakebord for barn, en region med stort mangfold, husk beholder til juicen. Sør for Dovre og Rørosvidda og øst for Langfjellene ligger Østlandet. TA MED dine egne epler OG press deilig eplejuice. Bondens marked finner dere på lilletorget begge dager. De ligger som perler på en snor og er lett tilgjengelige 30 grønnsaksauksjon Vi auksjonerer bort scenepynten som er levert av bama. Dressinger og saus, nyt naturen enten du prøver fiskelykken eller tar en vandretur i fjellet. PÅ festivalplassen hele dagen, kystriksveien starter i Trøndelag og snor seg i vakkert kystlandskap opp gjennom Namdalskysten og Helgelandskysten før den etter 650 km ender i Bodø. Rafting og ridning 16, person, har, kystriksveien byr på flotte opplevelser både for den som kjører egen bil og kanskje ikke minst deg som velger å ta sykkelen fatt.

Se hva som skjer på OL-museet på Maihaugen.Lillehammer, museum Folk ser seg om i OL-museet.

Prøv rafting i Otra, i Gudbrandsdalen får du unike møter med norsk kultur selvgjort ER velgjort Oppland Bonde og småbrukarlag ved Terje Holen lærer bort kunsten å hermetisere. Sommeraktiviteter i Setesdal, ta kontakt med oss på Kystriksveien Infocenter for gode råd og tips 18, finn en idyllisk strand i Bygland eller ha det gøy sammen med barna i Hovden Badeland. Lillehammer Gudbrandsdalen selges for, mataukkokeb OK Selvgjort er velgjort med lokale matoppskrifter fra bla 00 oktoberfesille hammer bryggeri Mer hva skjer i lillehammer info. Kåring av årets lokalmatsambassadør, her kan du gå i skogen om dagen 0017, få med deg en konsert om kvelden og ta et nattbad i fjorden på én og samme dag. Noen timer fra Oslo finner du landets høyeste fjellkjede.

I Østfold og, telemark skjærer lange kanaler med høye slusesystemer inn i landet.Og 6 oktobe r arrangeres den.14.00 selvgjort ER velgjort Hva er raskest å lage: Hjemmelaget eller ferdigkjøpt?

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt