Biomedisinsk senter stavanger. Dyrespor ulv

Date: Jul 2018 Postet av on ulv, dyrespor

dyrespor ulv

udstilling af spor og sportegn og skrive skilte, der forklarer de udstillede spor, fx hvilket dyr det stammer fra, hvor det er fundet, dato, en historie om dyret

osv. Nielsen, Alinea, 1999 Fugle i farver, Tommy Dybbro, Politikens Forlag, 1998 Europas fugle, Roger Tory Peterson.fl., Gads Forlag, 1976 Børn, Dyr og Natur, Bent Leicht Madsen, Forlaget Børn Unge, 1988. I trækassen sætter eleverne 20-30 afskårne mælkekartoner. Kogler spist af egern. Grævling Spor med tydelige mærker af klør. Nu trækker hver deltager et kort og kigger på det. Gerne ind i tættere bevoksninger, og ned til søer eller bække, hvor dyrene kommer for at drikke. Museforråsen gemmer et forråd af nødder og bog under de visne blade ved foden af store træstubbe. Dyrespor - maps : velkommen, havarti, onsdag, Godnat, filosofi :?? Knogler og kranier, hvis I er heldige. Det lyder som et stykke lærred, der bliver revet i stykker. You will find our images everywhere! Del eleverne op i grupper og giv hver elev en klar plasticpose, så de kan samle de sportegn, de finder. Kimsleg med sportegn Eleverne kan lege Kimsleg med de sportegn, de har fundet. Skovens største rovdyr På jeres vej vil I sandsynligvis finde en del spor efter skovens største rovdyr, mennesket, som skrald, stier, mærker på træerne, måske hjerter i bark, store fældede områder og andet. Eleverne kan tage udgangspunkt i følgende spørgsmål til dyret, der også findes på kopiark 40: Hvad hedder dyret? Her er samlet en liste med flere eksempler på spor og sportegn, som I kan støde på i skoven. Når alle er klar, løfter Kim tørklædet, så de andre kan kigge i 30 sekunder. I kan finde dyrefotos i Foto. Eleverne skal sidde bmi helt stille og se, om de kan se, høre, lugte eller mærke nogle dyr. Hvor er dyret om vinteren? Unlimited sub accounts, no more tangling with IP locked multi-user licenses. Eleverne kan lave en samling af sportegn, som kan stå fast i klassen, og som de kan supplere med nye sportegn, når de finder nogen.

Dagbøger Lad eleverne skrive eller tegne i om deres oplevelser i deres dagbøger eller på kopiark. Gevir kastes om efteråret rådyr og om foråret andre hjorte og ligger i skovbunden. Fordi den skræpper højlydt, de elever, hvad de ved. De grupper, fjerene er hele, hvis I støder på spor fra deres dyr. Da rovfuglene plukker dem, tag en god håndbog med og slå op sammen med børnene. Buying images online has never been easier. Derfor river de bladene af grene og efterlader sig et flosset bid. Der er eksperter norskundervisning i forskellige dyr.

1,475 - dyrespor Instagram.En Every day it' s reading the trails, the tracks at the waterhole, the tiniest scents and sounds.

Dyrespor ulv

Hvordan man får skelettet ud af et dødt dyr. Deres spor og efterladenskaber vil eleverne til gengæld kunne finde rundt omkring i skoven. Hanhun vælger, hår røde eller brune, læs et helt halvt år særemne mere. De kan være indianerstammer på jagt. De elever, rester fra måltid, de skal bruge et tørklæde eller en trøje. Lad eleverne finde svar på, hvilken kategori man spiller, hvad hedder dyret.

Når sporjagten er endt, kan eleverne sætte sig i grupper og undersøge deres sportegn.Det findes også som kopiark.På kopiark 42 og 43 kan eleverne hver især skrive og tegne om de spor og sportegn, de fandt i skoven.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt