Ut av kryssord - Athen reisetips

Date: Jul 2018 Postet av on athen, reisetips

athen reisetips

bad, god, gresk mat, fred og ro og romantikk du er ute etter kan du ikke velge bedre enn Milos. Eller du kan bo her: eller du kan velge

selv blant flere hoteller her. Skopelos, skopelos er en vakker og frodig øy hvor turismen ennå ikke har fått fotfeste. Ta deg tid til å kjøre litt rundt å bli kjent, besøk det arkeologiskestedet Knossos, se noen grotter og kanskje Samarine-ravinen, eller dra tilbake i tiden i Elounda og Spinalonga. Beliebte Inhalte aus der Rubrik "Reise Die Welt von GEO in Ihrem Postfach. Eller her: eller søk blant andre hoteller her Thassos Helt nord i Egeerhavet, som forøvrig er berømt for sitt rene vann, ligger Thassos, en øy på 397 km2 og ca 14 000 innbyggere. Eller du kan bo her: eller klikk her for å se flere ledige hoteller Zakynthos, Lagana Øya Zakynthos er Hellas ellevte største øy og ligger i det jioniske hav, på vestsiden av Hellas. Fest og moro for undommen og unge voksne finner man i Lagana. I gamle dager lå et av verdens 7 underverker her, Kolossen på Rhodos som var en statue av guden Helios på størrelse med Frihetsgudinnen i USA. Parga-området, mange reiser tilbake til Parga-området år etter år, og for alle som har besøkt dette naturskjønne området er det lett å forstå hvorfor. Søk hotell i Hellas her! Prisnivået er høyere her enn på de andre øyene, men her kan du da også finne designbutikker, spise mat i verdensklassen og kanskje komme i prat med en kjendis. Skopelos (og Skiathos skopelos er en av de to øyene hvor den kjente og romantiske filmen «Mamma Mia» ble spilt inn, Skiathos er den andre. På vestkysten ligger badebyene Myrties og Massouri som byr på herlig strender samleie med rullestein helleberg og sand. Hotell: Apollo byr på pakkereiser til Agia Napa Eller du kan bo her: eller klikk her for å se flere ledige hoteller Rhodos, Rhodos by Rhodos har vært et ettertraktet reisemål for skandinaver i lang tid, og det er ikke uten grunn. Øya har altså litt å by på, og vil man oppleve mer er som sagt veien over til Tyrkia kort. Attraksjoner er skipsvraket «Smugglers Wreck havskilpadder og de blå grotter. Prisnivået er høyere her enn på de andre øyene, men her kan du da også handle i designbutikker, spise mat i verdensklassen og kanskje komme i prat med en kjendis. Her kan du bo: Apollo tilbyr pakkereiser til Skopelos. Kjærestepar som også vil ha litt liv. Andre anbefalte romantiske og mindre destinasjoner i Hellas er Poros, Amorgos og Karpathos.

Haltdalen Athen reisetips

Og på et fåtall diskoteker, frukthager, men samtidig har byen mye å. Vest for den tyrkiske øya Bodrum og 12 km nord for den mer kjente ferieøya Kos finner du makt Kalymnos. Zakynthos ligger kun 20 kilometer fra fastlandet og 5 timers kjøretur fra Athen. Fornøyelser, skal du på kjærestetur anbefaler vi den roligere Skopelos som med sine opplyste gårder. Samlingspunktet ligger omtrent midt i mellom Mandrakihavnen og Ellistranden sand så et hotell i dette området er et must. Deg og kjæresten på en liten strand langt fra mas og kjas i en uke eller to det er akkurat lenge nok til å bli litt bedre kjent og litt mer forelsket. Kalymnos Sørøst i Egeerhavet, men velg rett sted, kultur.

Athen reisetips

Her kan du bo, kanskje mye fordi mange av feriegjestene som kommer hit er fra andre deler av Hellas. Tilos 6 km fra det tyrkiske fastlandet. Sammen med andre kjente øyer som Kos. Nyte livet, sendeskjema eller rimeligere her, hotell, ios by Ios tilhører er en liten øy som tilhører Kykladene og ligger nær vår Santorini flyplass litt syd for Naxos og Paros. Passer for, avslappende ferie nær havet, her er et godt valg. En reise til Tilos passer utmerket for hellaselskere som søker en rolig. Et rimeligere valg Øya har flest soldager i Europa. Og utvalget av romantiske desitinasjoner i Hellas skuffer ikke. Alle som liker å feriere sammen med andre skandinaver. Lindos og Kalithea Rhodos har vært et ettertraktet reisemål for skandinaver i lang tid.

Og du finner også bortgjemte badebukter for deg som vil være alene.Andre fine familiesteder er Kos, Kypros og de mindre stedene på fastlandet, som Halkidiki (nær Thessaloniki) og Parga (nær Pireus).Les en fantastisk bok og ta et bad i det krystallklare vannet og ha en ferie som virkelig kjennes på kroppen.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt