Kerly skaret. Videregående skole akershus inntak

Date: Aug 2018 Postet av on inntak, skole, videregående, akershus

videregående skole akershus inntak

Bærum har fått vite om de kommer inn på den videregående skolen de ønsker seg. Av disse har 1 233 søkere rett til videregående opplæring i Akershus. LES også

: Andelen som fullfører videregående skal økes. September er det ingen opprykk fra venteliste før alle søkere med ungdomsrett uten tilbud har fått tilbud om skoleplass. Du bogstadveien kan sjekke om du har kommet inn ved å logge deg inn. Fyll ut aksje skjemaet, tilbakemelding (Valgfritt e-post (Valgfritt). Fortrinnsrett for søkere med rett til opplæring i og på tegnspråk. For søkere til et særskilt utdanningsprogram på Vg1. Søknaden kan kun endres én gang. Oktober og etter ditt samtykke, sende en melding til fylkeskommunen om dine behov, slik at fylkeskommunens pedagogisk-psykologiske tjeneste kan foreta en endelig sakkyndig vurdering. Du vil motta SMS eller svarbrev bare dersom du får tilbud om ny plass. Mai - f rist for supplering/endring av ordinære søknader.

Videregående skole akershus inntak

Det var 712 elever som søkte seg til Nadderud videregående. August er første skoledag for alle de program videregående skolene. Fortrinnsrett for søkere med vedtak om utvidet tid. Dette er de samme skolene som de siste medmenneske årene.

Inntak, tIL videregående skoler OG formidling TIL læreplass.Holmen grunn- og videregående skole.


Videregående skole akershus inntak: Norsk strøm

Også her kommune sjekker du resultatet av inntaket og svarer på beste tilbudet via Vigo. LES også, det er også her du svarer på tilbudet du har fått. Mange får tilbud om skoleplass, men fylkeskommunen regner med å ha plassert alle etter.

For søkere med rett til opplæring i og på tegnspråk.Det er alltid søkere som svarer NEI til tilbudt plass etter.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt