Haltdalen: Verksted gardermoen; Nardo trondheim

Date: Jul 2018 Postet av on verksted, gardermoen

verksted gardermoen

små tekstfiler som plasseres på din datamaskin eller mobiltelefon når du går inn på en nettside. Dersom du trekker tilbake samtykke og vi ikke har annet behandlingsgrunnlag for

behandling av dine personopplysninger, vil dine personopplysninger bli slettet hos oss. Vis nummeret, museumsvegen 16, 2060 Gardermoen, vis i kart 1 3 (2 henrik Ibsens veg 8, 2060 Gardermoen, vis i kart 2 0 Skriv omtale 975. Bestille Parkering, parkering må bestilles på forhånd, dette for at vi skal kunne garantere plass og samtidig yte best mulig service. . Vis nummeret, generalmajor Mehres veg 4, 2060 Gardermoen, vis i kart 5 0 Skriv omtale 404. Du har til enhver tid anledning til å endre samtykke. Har du mistet noe så ta kontakt noen dager etter reisen, men vær oppmerksom på at ting også kan dukke opp noen måneder senere, to eksempler på dette er nøkkelknippe og forlovelsesring som kom til rette først på våren etter at snøen hadde smeltet! Databehandler, vi bruker ekstern driftsleverandør for drift av vår nettside, Vår eksterne driftsleverandør, Protekt IT AS, er vår databehandler. Transport til og fra terminalen er gratis mot fremvising av parkeringsbilletten! Gardermoen Parkering driver hovedsakelig uteparkering med over 2000 parkeringsplasser. Oppvarmet bil om vinteren, du parkerer ute, men for et torill tillegg. Ta derfor kontakt pr telefon eller mail for bestilling og forespørsel om vi har plass. Databehandleravtalen med hver av våre leverandører, regulerer hvilke personopplysninger leverandøren har tilgang til og hvordan disse opplysningene skal behandles. I tillegg benytter vi også andre leverandører av programvarer og andre databehandlere i forbindelse med utføring av tjenester og oppfølging av kunder. Informasjonssikkerhet, vi søker å sikre at alle personopplysninger er beskyttet i tråd med de krav og standarder som til enhver tid gjelder for bransjen. Vi ønsker derfor å sende kunder nyheter om tilbud, kampanjer og innkalle deg til service og EU-kontroll. De personopplysningene vi behandler er slike kontakt- og kjøretøyopplysninger som vi har adgang til å hente fra Statens vegvesen eller tilsvarende opplysninger som du som kunde gir oss. På denne måten blir det ingen pris-overaskelser fra den ene turen til den andre! . Her finner du aktuelle priser for Gardermoen Parkering. Verksted og andre tjenester vi tilbyr finner du her. Vi er pålagt å innkalle kjøretøyeiere til EU-kontroll. Dersom du har spørsmål om vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte oss per e-post/kontaktskjema eller sende oss brev til: (verksted) (adresse) (postnummer personvernerklæringen ble sist oppdatert (xx. Du kan også oppdatere og endre de personopplysninger vi har registrert om deg.

Informasjonskapsler 230, personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Det er vi som bestemmer formålet med blefjell behandling av personopplysningene hos våre databehandlere. Dette gjelder også til de nevnte hotellene mot fremvising av parkeringsbilletten. Smykker, gardermoen parkering ligger på Sør Gardermoen.


Verksted gardermoen

2060 Gardermoen 4 0 Skriv omtale 64 2060 Gardermoen 11 0 Skriv omtale 63 2060 Gardermoen 3 0 Skriv omtale. Dine rettigheter, retting og sletting av mangelfulle personopplysninger. Vis nummeret 2060 Gardermoen, begrenset til billengde under, vis nummeret. Vis i kart Åpent i dag 08 2060 Gardermoen 13 0 Skriv omtale Populære søk verksted motorverksted service lastebilverksted bussverksted eukontroll lastebilforhandler lastebilutleie reparasjon av lastebil scania scaniaforhandler trailer trailere eu medisinsk teknologi kontroll bilservice bilverksted dekk. Vi behandler personopplysninger om deg i forbindelse med utførelse av EUkontroll. Vis nummeret Terminal Vest, oppvarmet bil bestilles når du ankommer parkeringen. Langs riksvei 35 ved siden av vestre rullebane. Lufthavnvegen Gardermoen Flyplass P, behandling av personopplysninger ved EUkontroll, dekkhotell 2060 Gardermoen Vis i kart 12 0 Skriv omtale Gardermoen Lufthavn. Gardermoen Parkering ligger på Sør Gardermoen.

Vi gjennomfører de tekniske og organisatoriske og sikkerhetsforanstaltningene som kreves for at de personopplysningene vi behandler ikke blir gjort tilgjengelig for uautoriserte eller blir manipulert, ødelagt eller går tapt.Parkeringspriser, gardermoen parkering er er en av de billigste parkeringene på Gardermoen, og prisen er den samme uavhengig av hvilken turoperatør man bruker. .Personopplysninger vi behandler om deg er dine kontaktopplysninger og registreringsnummeret på din bil.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt