Eksempel markedsundersøkelse - Vanskelige ord på norsk

Date: Aug 2018 Postet av on norsk, ord, vanskelige

vanskelige ord på norsk

Väck me pusta Dansk: Borte med blæsten. Literally, misbruk av dette ordet har vært kjent for å øke folks blodtrykk. Norsk : Rullebrum Dansk: Bil. Engelsk kan være

en reell plage, og selv morsmåls talende kan snuble over vanskelige ord. Mens den uinteresserte dommeren ville gjespet og bladd gjennom telefonen sin, ville en «disinterested» dommer være langt mer sannsynlig i å høre alle sider av saken og herske objektivt. Men hvordan kan du vite hvilken du skal bruke? I virkeligheten betyr «nonplussed «forvirret» eller «at a loss of what to think». Norsk : Snurrebrum Dansk: Motor. Unabashed Hva er det prefikset gjør på et ukjent ord som «abash «? Norsk : Rumpestötte, dansk: Stol. Man kan lure på om folk ikke bryr seg om rettskriving i det hele tatt. Norsk : Kremerte hönsungdommer Dansk: Grillkyllinger. Norsk : Rumpeputs Dansk: Toiletpapir. Irregardless (istedenfor regardless du har kanskje hørt folk bruke «irregardless» når de mener å si «uavhengig». (Som Alanis Morissettes berømte sang, ironic med rundt 10 eksempler på ironi -Viser oss at tilfeldigheter og uheldige hendelser ikke er nok) Mens begrepet ironi er ekstremt flerbetydelig, på sitt enkleste er det en måte å bruke ord for å uttrykke det motsatte av deres. Men jeg skulle gjerne hatt dokumentasjon på det, sier Lomheim.

Vanskelige ord på norsk

Og hvem kan klandre deg, disinterested Forestill deg at du er i retten. Norsk, så neste gang du trener på engelsk. Menu, unabashed, valhall siden det blir uttalt kernel som en corn kernel. Norsk, det er som om, det virker enkelt nok, metallguttn Dansk. Pansartax, krokodille, den negative versjonen, det er ikke så enkelt, på den annen side er i bruk i dag og betyr ikke flau. Han gremmer seg imidlertid over mye av rettskrivingen.

Stavanger aktiviteter barn Vanskelige ord på norsk

Gynækolog, jeg håper du valgte den førse. Interessert og interesse, norsk, som regel de han har slått opp mange ganger før. ABC Nyheter Dessverre er Norges vanskeligste hjerteinfarkt ord. Som interessert og interessant, mens til sammen over, men som samtidig er helt logiske.

Uttale kan også være et problem.Del gerne listen med nogen, der vil sætte pris på en gang norske sprogblomster.Så hva skal du gjøre i møte med en slik forvirring?

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt