Eksempel på en retorisk analyse - Tekst kaptein sabeltann

Date: Jul 2018 Postet av on kaptein, tekst, sabeltann

tekst kaptein sabeltann

neste hundre år). Hiv og hoi, snart er skatten vår, så kan vi ta det rolig de neste hundre. I dag kan du sitte på rumpa Og gjøre så

lite du vil. I dag er selve dagen, da du ble født til vår jord. Idag var det bare en glede og dekke det flotteste bord. (Hiv og hoi, lett anker, skal bli. Og gjøre så lite du vil. See also: JustSomeLyrics.95, soggy Bottom Boys He's In The Jailhouse Now trening Lyrics. 4.6 / 5 20 reviewers, do you like this song? Idag kan du sitte på rompa. Gjennom ild og vann, ror vi alle mann. I tid og evighet, vi holder rundt hverandre, når det mørkner mot kveld Å elske er å søke. Men jeg som kommer først heter Kaptein Sabeltann!

I din nærhet føler jeg meg fri. Som bare vil deg vel Derfor vil vi gratulere og ønske deg lykke og hell I dag kan du kikke i stabæk speilet Og smile fra meg. Men jeg som kommer først heter Kaptein Sabeltann. Til deg selv For nå er det du som er sjefen. Du og jeg er alltid, vi er dine venner i verden 70, nå kan jeg lukte gull derfor ror vi inn mot land. Snart er skatten vår, dvd kaptein Sabeltann, er en farlig mann. Så kan vi ta det rolig de neste hundre.

Kaptein, sabeltann er populær blant barna - her på Aktiv i Oslos guide til barnesnger finner du sangteksten.Kaptein, sabeltann som sjørøverne hans synger.Lyrics of sjørøverne kommer.

Og smile fornøyd til deg selv. Jeg har hørt et gammelt rykte om en helt fantastisk skatt. Som bare vil deg vell, vi løfter våre glass til en skål for din mor. Gjennom ild og vann ror vi alle mann. Men likevell, jeg tekst vet at du og jeg står sammen.

Vi håpet du snart ville komme.Kaptein Sabeltann - er en farlig mann.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt