Årsverk timer - Samkjøring

Date: Aug 2018 Postet av on samkjøring

samkjøring

dagens og morgendagens utfordringer i persontrafikken i og omkring de store byene i Norge, i Norden og i resten av verden. Men allerede i dag gir samkjøring noen fordeler

: I Bergen kan man benytte Norges lengste sambruksfelt, 2, på Flyplassvegen. Erfaringene våre viser at det gjerne bare er noen få ildsjeler i bedriftene som deltar. 1 million reiser pr dag. Ved å samkjøre, utnytter vi ressursene bedre, vi får mindre kø, mer forutsigbarhet i trafikken og mindre forurensning. Under finner du en samling med ofte stilte spørsmål og svar om samkjøring. Sikkerhet, er det trygt å sitte på med fremmede eller slippe fremmede inn i bilen? Start reisen og ha en hyggelig tur! Har du andre spørsmål? De fleste reisene vil foregå med naboer og kolleger i forbindelse med arbeidsreiser, og reiser til og fra fritidsaktiviteter. . Hvis mange nok gjør dette et par ganger i måneden, er det et fint bidrag til å redusere køene. Hvis det er reise til og fra fritidsaktiviteter, kan man informere om samkjøring i lag fiber eller i foreninger eller på samlinger og foreldremøter. Årsaken er nok at det ikke er noen registrerte samkjørere som skal samme vei som deg. This short promo was made for The Norwegian Public Roads Administrations project Spontan Samkjøring (Spontaneous carpooling). Man kan ikke bygge seg ut av dette lenger. I denne filmen fokuserer vi på hva konsekvensene av samkjøring kan få for bilene. All informasjon er anonymisert og ligger på en server som står i Norge. På sikt vil andre apper som har samme formål også bli en del av den Offentlige Samkjøringsplattformen. Det vil si at du kan tilby eller søke etter skyss rett før du går ut døren. Med en app har man mulighet til å kontrollere hvem man ønsker å samkjøre med enten man som sjåfør velger passasjer, min eller som passasjer aksepterer tilbud fra sjåfør. Samkjøring, samkjøring er godt for miljø og lommeboka. Erfaringer viser at kun 10 reduksjon i rushtrafikken vil gi bra flyt i trafikken. Det er bare siste kategori som betraktes som samkjøring. Bilutleie, lei en bil som står i nærheten eller lei ut bilen din til andre. Om du daglig reiser samme rute til samme tid, er det mulig å sette opp en fast reiseplan slik at du slipper å registrere deg hver dag.

Og reiser til og fra fritidsaktiviteter. Det er generelt liten risiko knyttet til samkjøring. Klar integreringsmeldingen til å bli medlem av GoMore.

Harstad hotel Samkjøring

Bruk sosiale medier for å informere ditt nettverk om mulighetene med samkjøring. Du tjener poeng når du booker skyss eller leiebil. Lei ut bilen din via GoMore. Hvorfor skal jeg samkjøre, er det staten som tjener på at jeg samkjører. Få en samkjøring ny bil og lei den. Sosiale medier, dette vil bidra til at brukerne får tilgang til flere turer. Informer gjerne dine medarbeidere via intranett.

kommentarer

Legg igjen en kommentar

Vennligst oppgi ditt fulle navn

Vennligst skriv inn spørsmålet ditt